Morpheus

Morpheus

Morpheus8 és un tractament mèdic no invasiu que mitjançant l'ús de radiofreqüència fraccionada ens permet rejovenir la pell i tractar la flacciditat cutània de forma no invasiva.

Efecte

Mitjançant l'ús d'un dispositiu de microagulles teflonadas, s'actua a en dos nivells:

  • Penetra en el teixit subdèrmic, coagulant el greix i tensant el teixit connectiu.
  • Descarreguen polsos de radiofreqüència en diferentes profunditats de la pell que produeix un escalfament de la dermis. Això provoca la reorientació i estirament dels septes fibrosos i de les fibres de col·lagen de la pell.

El resultat és una remodelació i tensat de la pell de la zona tractada.


Indicacions

Està indicat pel tractament de tot tipus de pells. És un tractament ideal per a pacients amb flacciditat o pell lleugerament despenjada amb aspecte arrugat, descolorit i amb irregularitats.

Pot realitzar-se en qualsevol zona de el cos, entre aquestes destaquen:

● Arrugues de la cara i del coll per envelliment (Arrugues fines i profundes):

    • Codi de barres del llavi

    • Solc nasolabial i línies de marioneta (jawlines)

    • Arrugues perioculars

    • Coll i escot

● Acne i cicatrius post-acne.

● Melasma.

● Estries.

● Reafirmació de glutis.

● Cel·lulitis.

● A nivell corporal les zones més comunament tractades inclouen l'abdomen, els braços i la cara interna de les cuixes, ja que amb l'edat mostren un aspecte més flàccid i arrugat.

Com es realitza?

Després de desinfectar la pell i aplicar l'anestèsia, s’aplica el dispositiu de microagulles teflonadas que penetren en el teixit subdèrmic coagulant i difonent la radiofreqüència en la zona a tractar.

  • El procediment sol durar 20 minuts, no és dolorós, i es pot incorporar a la vida quotidiana de forma immediata.
  • El resultat comença a ser visible en tres o quatre dies des de la seva aplicació. Les millores continuen fins als 3 mesos després del tractament.
  • Durant els primers dies la pell estigui envermellida i amb cert inflor. Haurà aplicar-te una pomada antibiòtica i evitar el sol.
  • Després, a el 3r dia, podrà començar a posar-se crema hidratant amb protecció solar i podrà maquillar-se.

Quan m'ho puc realitzar?

Es pot dur a terme en qualsevol estació de l'any sempre que després es faci servir protecció solar.

Si es desitja prendre el sol activament, és recomanable no realitzar-los a l'estiu.

Resultats

Aquest procediment proporciona una gran millora, quedant les pacients molt satisfetes amb el rejoveniment aconseguit, amb una pell més lluminosa, un efecte lífting, atenuació i desaparició de les arrugues i homogeneïtzació de la color.

El nombre de sessions variarà segons les necessitats de cada pacient i en funció de l’àrea a tractar. Se sol realitzar entre 2 i 3 sessions, separades entre si de 3 a 6 setmanes.

Aquest tractament pot combinar-se al mateix temps amb altres tractaments potenciant-ne els entre sí, com poden ser els peelings o lasser, els farcits, la mesoteràpia facial o els tractaments d’arrugues d’expressió.