Eliminació de les ulleres

Eliminació de les ulleres

Amb l'envelliment, la pell perd la seva tonicitat i s’aprima. A la regió ocular es tradueix amb un eixamplament de les òrbites i la formació de buits, solcs i plecs.

Efecto

Gràcies a la combinació de farciments dèrmics amb les tècniques de mesoteràpia s’aconsegueix retornar l’elasticitat i vitalitat a la pell del voltant dels ulls mitjançant l’aplicació d’un gel dissenyat específicament pel tractament de les ulleres.


Els aminoàcids, vitamines, minerals i antioxidants són necessaris per a la reestructuració, protecció i regeneració de les cèl·lules, mentre que l'àcid hialurònic substitueix el volum perdut i millora la hidratació de la pell.

Indicacions

Tractament de les ulleres, depressions en el solc lacrimal i en el solc palpebromalar (solc horitzontal a sota dels ulls) en homes i dones de qualsevol edat.

Com es realitza?

Amb l'ajuda d'una agulla fina s'injecta directament el gel a les ulleres i depressions del solc lacrimal i del solc palpebromalar.
El procediment sol durar 20 minuts, no és dolorós i es pot incorporar a la vida quotidiana de forma immediata.


El tractament estàndard consisteix en:
– Primera Sessió .
– Al mes de la primera sessió es decidirà si cal una nova aplicació per potenciar l'efecte.


– Sessió manteniment: Es realitza una sessió cada 9 o 12 mesos, segons l'estat de la pell del pacient i l'estrès al qual és sotmesa la pell.

Resultat

Aquest procediment proporciona una gran millora del contorn facial, quedant els pacients molt satisfetes amb el nou aspecte de la seva mirada.


Es pot utilitzar com a tractament únic, o bé combinat amb altres tècniques per potenciar-ne els resultats, com la blefaroplàstia o el lífting facial, o no quirúrgiques, com els farcits, la mesoteràpia facial,
tractaments de les arrugues d’expressió o els peelings.


Per obtenir millors resultats és important que el tractament es dugui a terme de forma preventiva i es comenci a aplicar abans que els signes de l’envelliment siguin molt evidents. D’aquí la importància d’un diagnòstic precoç.