Arrugues d’expressió

Tractaments de les arrugues d'expressió

Des de la seva aprovació per la FDA dels EUA el 2002, s'ha convertit en el tractament més utilitzat per les arrugues d'expressió. L’aplicació és un procediment simple, no quirúrgic, que s’utilitza per reduir les arrugues que es produeixen amb el moviment facial, com són les arrugues de l'entrecella, horitzontals del front, i les potes de gall.

Efecte

La injecció d'aquest producte produeix la relaxació dels músculs tractats, rejoveneix el nostre aspecte i suavitza amb naturalitat els trets d'expressió i les arrugues facials.


A més atenua els efectes del cansament de la nostra pell, mantenint-se en el temps i frenant el procés d'envelliment.

Indicacions

Múltiples motivacions porten tant a dones com a homes de qualsevol edat a millorar la seva imatge amb l’aplicació del tractament de les arrugues d'expressió. Entre aquestes destaquen:


– Arrugues frontals.
– Descens de les celles ('cara trista').
– Arrugues periorbitàries ('potes de gall').
– Arrugues de l'entrecella.
– Arrugues de l'arrel nasal.
– Arrugues del llavi.
– Arrugues provocades pel descens de la comissura labial.
– Bandes verticals del coll.

Com es realitza?

Amb l'ajuda d'una agulla fina s'injecta directament al múscul petites dosis del producte, obtenint la relaxació d'aquest múscul, atenuant així les arrugues i línies d'expressió.

• El procediment sol durar 20 minuts, no és dolorós i es pot incorporar a la vida quotidiana de forma immediata.

• L'efecte comença a ser visible en tres o quatre dies des de la seva aplicació.

Durada del tractament:

Els resultats obtinguts es mantenen aproximadament de sis a vuit mesos. Finalitzat l’efecte, el tractament pot repetir-se novament.

No obstant, s'observa que la durada dels efectes cada vegada es més perllongada i la velocitat d'aparició de les noves arrugues és menor amb les següents aplicacions.

Així s'aconsegueix una prevenció de l'envelliment més efectiva, ja que les arrugues no arriben a manifestar-se.

Resultat

Aquest procedint proporciona una gran millora en disminuir de forma ràpida i segura un dels signes més comuns de l'envelliment , les arrugues de expressió. Las pacients queden molt satisfetes amb la imatge rejovenida del seu rostre.


Es pot utilitzar com a tractament únic, o bé combinat amb tècniques quirúrgiques, com la blefaroplàstia o el lífting facial, o no quirúrgiques, com els farcits, la mesoteràpia o els peelings cutanis.


Per obtenir millors resultats és important que el tractament es dugui a terme de forma preventiva i es comenci a aplicar abans que els signes de l’envelliment siguin molt evidents. D'aquí la importància d'un diagnòstic precoç.