Reestructuració facial: Farcits

Reestructuració facial: Farcits

El pas del temps produeix la pèrdua de volum i d'elasticitat cutània. A la cara es manifesta amb l’accentuació de les línies d'expressió, donant lloc a arrugues i disminució del volum dels pòmuls, llavis i galtes.


Amb els productes actuals és possible tractar qualsevol àrea facial. Aquests eliminen les arrugues, proporcionen elasticitat i lluminositat a la pell, i defineixen i reposicionen les faccions. La àrees tractades amb més freqüència són els solcs nasogenians, els pòmuls, el perfil labial i les arrugues peribucals.

Indicacions

– Correcció d'arrugues: solcs nasogenians i comissures bucals, arrugues fines (potes de gall, arrugues verticals del llavi superior).
– Perfilar i donar volum als llavis.
– Remodelació facial i restauració de volums que es modifiquen amb l'edat: Augment de pòmuls, galtes o mentó.
– Correcció de cicatrius d’acne.

A més està especialment indicat quan es tracta de prevenir, ja que amb molt poca quantitat de material s'aconsegueix que aquestes zones no s'enfonsin, endarrerint els signes de l’envelliment com l'aparició de solcs i arrugues. 

Amb quin tipus de farciments es poden realçar aquestes zones?
Diversos materials poden ser emprats com a farciment. Nosaltres només treballem amb els següents:

• Teixit adipós del propi pacient (lipofilling o lipoestructura).
• Materials reabsorbibles (àcid hialurònic, col•lagen).

Quan s'utilitza teixit del propi pacient, es tracta de greix obtingut de l'abdomen o dels malucs que es processa i s'implanta a l’àrea a tractar. Una vegada desapareix la inflamació inicial, el resultat obtingut és permanent.

Les substàncies reabsorbibles estan compostes d'àcid hialurònic o de col•lagen. En tractar-se de substàncies reabsorbibles, s'han de repetir les sessions cada 9-24 mesos, en funció del producte utilitzat.

Com es realitza?

El farciment escollit s’infiltra sota la superfície de la pell amb l'ajuda d'una agulla fina, corregint les depressions causants de solcs i arrugues . El resultat és immediat i no necessita temps de recuperació.

Resultat

Quan s’apliquen tractaments de farciment en quantitat moderada i el producte s’ajusta a l’àrea anatòmica que estem tractant, els resultats obtinguts són molt bons.


Quan la substància és injectada en una arruga, aquesta s’omple proporcionant a la pell un aspecte juvenil i saludable.


Aquest procediment pot combinar-se amb altres tractaments per potenciar-ne els resultats, com poden ser els peelings, la mesoteràpia facial o els tractaments d’arrugues d’expressió.