Fils tensors

Fils Tensors o Happy Lift

Amb l'edat, la pell es torna flàccida. Els fils tensors són un mètode de rejoveniment mínimament invasiu per a la cara i el coll ja que contraresten la flaccidesa i ajuden a la pell a recuperar la seva fermesa. Els fils són de polidioxanona absorbible, un material biodegradable, biocompatible i d'alta resistència, utilitzats en medicina des de fa més de 30 anys.

Efecte

És un procediment senzill, sense talls, ni cicatrius i amb anestèsia local . Amb aquesta tècnica no es produeix un canvi dràstic en les faccions i es pot completar amb les tècniques tradicionals de Medicina i Cirurgia Estètica.


L’avantatge d'aquesta tècnica és que es pot realitzar en diferents etapes, agregant fils per fer retocs en noves zones on vagi apareixent flaccidesa. L'efecte lifting s'obté per la tensió que el fil exerceix a la pell i per la fibrosi que es genera a la zona, donant-li fermesa al teixit.

Indicacions

Encara que no hi ha una edat mínima , aquest procediment està indicat per a:


– Persones a partir dels 30 anys, amb una flaccidesa lleu-moderada.
– Refrescar un lífting quirúrgic tradicional després d’anys.


No és una tècnica recomanada en aquells pacients amb excessiva flaccidesa ja que no obtindrà els resultats desitjats, que sí permet aconseguir el lífting facial tradicional.


Zones d'aplicació:
– Elevació de les celles.
– Lifting de pòmuls.
– Lífting de la zona mandibular.
– Lífting de la zona del coll.

Com es realitza?

Sota anestèsia local, s'introdueix el fil a través d'una cànula guia que tensarà la pell de l'àrea desitjada.


L'efecte lifting s'obté per la tensió que el fil exerceix en la pell de forma immediata i per la fibrosi que es genera a la zona durant la seva progressiva absorció, donant-li fermesa i revitalització al teixit.


El procediment sol durar 45 minuts, no és dolorós i es pot incorporar a la vida quotidiana de forma immediata.


Hi ha la possibilitat de notar sensació de tensió a l’àrea tractada el dia després del procediment.

Resultat

Aquesta intervenció proporciona millora dels signes visibles de l’envelliment del rostre i del coll, quedant els pacients molt satisfets amb la seva nova imatge.


Es pot utilitzar com a tractament únic , o bé combinat amb tècniques quirúrgiques , com la blefaroplàstia, i no quirúrgiques, com farcits, mesoteràpia, peelings cutanis o els tractaments d’arrugues d’expressió per potenciar els resultats.


La seva durada és d’aproximadament de 4 a 6 anys . Finalitzat l’efecte, el tractament pot repetir-se novament.