Biorrevitalizació Facial

Biorevitalizació o Mesoteràpia Facial

La Biorrevitalizació és un tractament que té com a objectiu contrarestar i prevenir el procés d'envelliment de la pell, proporcionant a la cara lluminositat i suavitat.

Efecte

La mesoteràpia consisteix en l'administració superficial de vitamines i medicaments biològics (aminoàcids, minerals i àcid hialurònic principalment) que estimulen la síntesi de col•lagen, hidraten la dermis i restauren l'equilibri natural de la pell.


Les àrees tractades amb més freqüència són la cara, el coll, l'escot i les mans.

Indicacions

Esta indicat per a dones i homes de qualsevol edat. S'utilitza principalment pel rejoveniment, reafirmació i prevenció del procés d’envelliment de la pell:


– Pell fatigada, seca, amb falta de tonicitat.
– Pigmentació irregular.
– Allisa a mig termini les arrugues i línies superficials.
– Potencia el resultat després de tractaments estètics com peelings i líftings.

Com es realitza?

Amb l'ajuda d'una agulla fina s'injecten a la pell petites dosis de vitamines i medicaments biològics (aminoàcids, minerals, àcid hialurònic) per restaurar i conservar l'elasticitat de la pell.

El procediment sol durar 20 minuts, no és dolorós i es pot incorporar a la vida quotidiana de forma immediata.

Quan m'ho puc fer i quant dura l'efecte?

Aquest tractament es pot realitzar en qualsevol moment.

Es pot fer una sessió puntual (efecte flash o recordatori) o bé 3 sessions consecutives per a un tractament complet revitalitzador.
L'efecte dependrà del tipus de pell i de l'estrès al què estigui sotmesa.

El tractament estàndard consisteix en:
– Primera Sessió: Revitalització intensa (altes concentracions de vitamines , àcid hialurònic i minerals ).
– Segona sessió: Es realitza als 15 dies.
– Al mes de la primera sessió es valora el resultat i es decideix si és necessària una nova sessió per potenciar l'efecte.
– Sessió de manteniment: Es realitza una sessió cada 6 o 9 mesos, segons l'estat de la pell del pacient i l'estrès a què és sotmesa la pell.

Resultat

Aquest tractament proporciona una gran millora, quedant els pacients molt satisfets amb la seva nova imatge, obtenint una pell més llisa, compacta i lluminosa, que s’aprecia des de la primera sessió.


Aquest tractament pot combinar-se amb altres tractaments per potenciar-ne els resultats, com poden ser els peelings, els farciments o els tractaments d’arrugues d’expressió:


– Mesoetrapia + peeling: efecte flash.
– Mesoetrapia + peeling +
tractament de les arrugues d’expressió: efecte flash i rejovenidor.
– Mesoetrapia + peeling +
tractament de les arrugues d’expressió + farciment: efecte antiedat.


Per obtenir millors resultats és important que el tractament es dugui a terme de forma preventiva i es comenci a aplicar abans que els signes de l’envelliment siguin molt evidents. D’aquí la importància d’un diagnòstic precoç.