Antiaging

Antiaging

L’antiaging és un concepte de medicina d’aparició recent que busca optimitzar l’estat de salut i proporcionar un estil de vida saludable. L’antiaging utilitza marcadors biològics per determinar l’estat de salut i grau d’envelliment de la persona a partir dels quals es crearà un programa de salut específic.


L’objectiu és intentar frenar el procés natural d’envelliment i millorar la qualitat de vida de les persones.

Indicacions

Els principals estudis que es realitzen més freqüentment es detallen a continuació:


• Edat biològica.
• Valoració de l’estat físic.
• Composició de la massa corporal.
• Anàlisi dels hàbits alimentaris.
• Anàlisis (oxidants/antioxidants, perfil hormonal, àcids grassos omega 3 i 6 , detecció de metalls pesats, estrés adrenal, intoleràncies alimentaries, etc.).


Els tractaments són personalitzats, basant-nos en un diagnòstic individual que permet determinar els principals factors causants de l’envelliment de la persona.

Medicina Estètica

L’envelliment és un procés fisiològic inevitable influït per factors genètics, hormonals, ambientals i l’estil de vida. A nivell de la pell es caracteritza per una pèrdua progressiva de l’elasticitat i del contingut aquós de la dermis.


La medicina estètica es fonamenta en tècniques no invasives que actuen sobre l’envelliment facial i corporal, sense necessitat d’intervencions quirúrgiques. L’objectiu és eliminar els signes externs de l’envelliment, proporcionant a la persona un aspecte més juvenil amb una expressió facial de les emocions més viva.


Els tractaments són personalitzats, basant-nos en un diagnòstic individual que permet determinar els principals factors causants de l’envelliment de la persona.

Tècniques

Les tècniques de medicina estètica no invasives que es realitzen amb més freqüència són la mesoteràpia corporal i facial amb vitamines, l’aplicació d’àcid hialurònic, Botox ® i de factors de creixement, els peelings químics, la dermoabrasió, les tècniques amb làser, i els farcits facials, entre altres.