Rinomodelació

Rinolook

El Rinolook Bioplàstic és una tècnica que mitjançant l’ús de farciments d’àcid hialurònic permet corregir defectes estètics lleus del nas, sense necessitat de sotmetre’s a una intervenció quirúrgica.

Consideracions:
No es poden corregir totes les deformitats amb aquesta tècnica, algunes només es poden corregir amb cirurgia, motiu pel qual és molt important una correcta indicació.

Indicacions

El rinolook s’empra com a alternativa a la rinoplàstia en determinats casos.


Permet suavitzar els angles nasals, aixecar la punta nasal al rotar les estructures de la base nasal i també evitar el procés de caiguda de la punta que es produeix amb l’envelliment facial.


Permet omplir el dors per canviar l’angle rino-frontal, dissimular petits buits i defectes, i també corregir petits defectes que poden haver quedat després cirurgies prèvies o fractures nasals.


Moltes vegades la correcció del nas necessita també de la correcció del mentó per harmonitzar el perfil facial.

Com es realitza?

Consisteix en infiltrar el farciment a la zona que es vol modificar, amb l’ajuda d’una agulla fina. El resultat és immediat.


El procediment sol durar 15 minuts, no és dolorós i es pot incorporar a la vida quotidiana de forma immediata.

Resultat

Aquest tractament proporciona una gran millora, quedant els pacients molt satisfets amb el nou aspecte dels seu nas.


Els resultats es mantenen aproximadament de 12 a 18 mesos, moment a partir del qual el tractament pot repetir-se si ho desitja. En cas de desitjar un tractament permanent, es pot realitzar una rinoplàstia.