Cel·lulitis i flacciditat cutània

Cel·lulitis i flacciditat cutània

La cel·lulitis és un excés de greix localitzat que pot anar acompanyada, o no, de sobrepès. Es produeix com a conseqüència de la flacciditat cutània i l’acumulació d’aigua, greix i toxines.
Mitjançant el tractament combinat de mesoteràpia corporal juntament amb l’indiba DeepCare ® i la Teràpia Percutanea d’inducció de col•lagen es pot aconseguir una important milloria, disminuint el volum d’aquestes zones i retensant la pell.

Indicacions

Està indicada per a persones amb pes normal o obesitat lleu que presenten acumulacions de teixit adipós en àrees localitzades i volen millorar el seu contorn corporal i reafirmar la pell, millorant les estries i l’aparença de la pell de taronja.
Les àrees més freqüentment tractades es detallen a continuació.

• Abdomen i cintura.
• Glutis.
• Cuixes i malucs.

Causes:
Hi ha diferents causes que l’originen. Entre aquestes destaquen les alteracions hormonals i de la circulació sanguínia, l’envelliment del teixit, l’estrès, el sedentarisme, la postura i l’herència, entre d’altres.

Com es realitza?

El tractament es realitza mitjançant la combinació de diferents tècniques que es potencien unes als altres per obtenir millors resultats.

Aquestes són:

• MESOTERÀPIA:

Consisteix en injectar substàncies lipolítiques (destructores de greix) i venotòniques (afavoridores de la circulació sanguínia) a la zona a tractar.

Un cicle de sessions de mesoteràpia normalment consta de sis a dotze sessions.

Inicialment, la freqüència és setmanal, fins arribar a espaiar les sessions entre dues i tres setmanes, arribant a la fase d’estabilització on la periodicitat serà cada dos o tres mesos.• INDIBA Deep Care ®:

Consisteix en la inducció duna hipertèrmia (increment de temperatura) local mitjançant ones de radiofreqüència.

Com a conseqüència s’incrementa de forma localitzada el flux sanguini, que actua sobre l’intercanvi iònic i el potencial elèctric cel·lular, augmentant la bioestimulació, obtenint els següents efectes:

– Milloria en el drenatge de la pell i acceleració de la seva recuperació.
– Mobilització del greix localitzat i reducció dels nòduls de greix.
– Milloria la laxitud de la pell, reduint les arrugues a la zona del coll, la cara i estimula la remodelació corporal.

INDIBA Deep Care ® actua produint un efecte antiaging sent un excel•lent reductor i reafirmant en l’àmbit dels tractaments corporals.

TERÀPIA PERCUTÀNIA D’INDUCCIÓ DE COL•LAGEN:

Aquesta tècnica es fonamenta en l’estímul mecànic que representen les microescoriacions produïdes amb un cilindre dotat de petites agulles.Els seus beneficis es descriuen a continuació:

– Activació de col•lagen i l’elastina que provocarà el retensat de la pell.
– Activació del sistema limfàtic, millorant l’eliminació de les toxines que s’originen a la pell com a conseqüència de l’estrès i l’envelliment..

Posteriorment, aprofitant els microorificis produïts pel cilindre, s’apliquen solucions encapsulades nanosomades tòpiques, formades per silici, àcid hialurònic, àcid salicílic i vitamines A, C, E. D’aquesta manera s’aconsegueix una absorció, penetració i difusió de fins a 200 vegades superior (respecte a la seva aplicació sense l’estímul mecànic del cilindre).

Resultat

Amb aquesta combinació de tècniques s’aconsegueix una disminució important del volum, una pell més fina i reafirmada alhora que redueix la mida de les estries i millora l’aparença de la pell de taronja.