Estries

Estries

Les estries són zones d'atròfia cutània, que apareixen quan la pell s'estira molt en poc temps degut al trencament de les fibres d'elastina i el col·lagen que li donen estructura i suport.

Efecte

Poden sortir a l'adolescència durant brots ràpids de creixement, així com també degut a un augment ràpid de pes i, en l'embaràs.

Les estries poden aparèixer en qualsevol zona del cos on s'hagi estirat la pell, però són més freqüents en les zones on s’emmagatzema greix, com l'abdomen, el pit, la part alta dels braços, les natges i les cuixes.

En funció del color podem distingir dos tipus:

  • Estries vermelles són recents, estan en fase inflamatòria. El color ens indica que s'acaben de produir, i el teixit pot estar fins i tot violaci.
  • Estries blanques, de vegades nacarades, són estries antigues. La pell és més fina i atròfica que la del teixit del voltant.

Indicacions

Està indicat per a dones i homes de qualsevol edat que volen millorar l'aspecte de les estries.

Com es realitza

Es pot tractar les estries mitjançant el Làser no ablatiu (Resurfx) que a la vegada es pot combinar amb morpheus8.

Els microfeixos de làser fraccional ResurFX ™ estimula la producció de col·lagen nou i fibres d’elastina en les capes més profundes de la pell, millorant-ne l’aspecte.

Morpheus mitjançant descàrregues de polsos de radiofreqüència en diferents profunditats de la pell produeix un escalfament de la dermis. Això provoca la reorientació i estirament dels septes fibrosos i de les fibres de col·lagen de la pell, que ocasiona la remodelació i tensat de la pell de la zona tractada.

Aquests dos tractaments es poden aplicar de manera individual o conjunta i potenciar així els seus resultats.

També milloren amb l’aplicació de Factors de Creixement plaquetari (PRP), ja que acceleren la regeneració tissular.

En general són necessàries diverses sessions depenent del cas i de si són estries blanques o vermelles.

Millorar les estries blanques és més difícil. També depenent de la zona és més difícil la seva resolució.

Resultat

Aquest tractament proporciona una gran millora. Tot i que la teràpia amb làser i morpheus no pot eliminar completament les estries, Photofractional ™ és un tractament efectiu que ajudarà a recuperar una aparença de la pell més suau i ferma.