Postoperatori

Postoperatori

Després de la intervenció rebrà totes les indicacions necessàries per accelerar la recuperació i possibilitar una reincorporació precoç a les seves activitats habituals. Disposarà en tot moment del telèfon de contacte directe del Dr. Sáez per a resoldre qualsevol dubte o incidència.

Tractament

Durant el postoperatori immediat s’extremen les mesures d’analgèsia per tal que només arribi a sentir certes molèsties, principalment durant els primers dies.


És convenient que s’incorpori a la seva activitat habitual el més aviat possible. En determinades intervencions, les úniques limitacions que tindrà durant algun temps seran les de carregar pes i realitzar activitats esportives .


Es realitzaran visites de seguiment periòdiques fins a la consolidació dels resultats obtinguts.


A la clínica Dr. Sáez s’inclou la realització de tractaments postoperatoris complementaris en tots els procediments realitzats. Després de la intervenció se li facilitarà el programa de cures, procediments i massatges que li realitzaran a la pròpia consulta. Això possibilita que la inflamació sigui menor i no es produeixin zones de fibrosi o inflamació que dificulten la recuperació i que augmenten el dolor postoperatori.


Entre aquests procediments destaquen el drenatge limfàtic manual i el tractament amb radiofreqüència (INDIBA Deep Care ®).

Drenatge limfàtic

El drenatge limfàtic manual consisteix en l’activació manual, mitjançant massatges, de la circulació limfàtica.

El drenatge limfàtic manual contribueix a reabsorbir l’excés de líquid (edema) que es forma als teixits, millora la cicatrització i ajuda a una més ràpida recuperació.

El drenatge limfàtic manual es realitza amb les mans del terapeuta, no amb aparells o màquines. És molt efectiva per si sola, però s’obtenen millors resultats si es combina amb altres tractaments, com els aparells de radiofreqüència, l’ INDIBA Deep Care ®, potenciant-se els resultats mútuament.

Liposucció:
Després de la liposucció o lipoescultura, on es forma bastant edema, és imprescindible la realització de drenatges limfàtics manuals per a la reabsorció de l’edema i optimització dels resultats. El seu correcte ús redueix en diverses setmanes el temps total de recuperació.

Abdominoplàsita:
L’abdominoplàstia és la intervenció que més altera el sistema limfàtic, per això és imprescindible un correcte tractament postoperatori. El drenatge limfàtic manual ajuda a redirigir la circulació limfàtica cap a vies alternatives de drenatge no afectades per la cirurgia i a disminuir la inflamació de l’abdomen.

Lífting i blefaroplàstia:
Després del lífting facial, intervenció que altera el sistema limfàtic superficial, i la blefaroplàstia, les maniobres correctament aplicades acceleren la reabsorció de l’edema i la recuperació.

Altres intervencions que també es beneficien del drenatge limfàtic manual són: la mamoplàstia de reducció, mastopèxia, la mamoplàstia d’augment, i en general, totes les intervencions de cirurgia estètica, en què com a primera conseqüència es forma edema.

Radiofrequència

Consisteix en la inducció d’hipertèrmia local mitjançant el pas de radiofreqüència que comporta un increment localitzat del flux sanguini, que actuarà sobre l’intercanvi iònic i el potencial elèctric cel•lular augmentant la bioestimulació. Això permet millorar el drenatge de la pell i accelerar la recuperació i la cicatrització de ferides.

Alhora INDIBA Deep Care ® produeix un efecte antiaging, sent un excel•lent reductor i reafirmant en l’àmbit dels tractaments corporals, en promoure una ràpida i profunda regeneració tissular:

REAFIRMACIÓ:
• Millora la laxitud de la pell reduint les arrugues a la zona del coll, la cara, abdomen, cintura i cuixes.

REMODELACIÓ CORPORAL:
• Redueix la circumferència corporal.
• Remodela el cos després del part al tonificar l’abdomen.

CEL·LULITIS:
Mobilitza el greix localitzat i redueix els nòduls grassos.