Làser M22 ™

Làser M22™

La Plataforma M22 ™ combina 2 tecnologies, el tractament amb Llum Polsada Intensa (IPL) d'última generació amb el làser Lumenis.

És un tractament suau i ambulatori, que s'adapta a cada persona i tipus de pell: Rejoveneix la pell i repara el teixit danyat, sense perjudicar la pell sana.

Són especialment efectius a la cara, coll, escot i també en dors de les mans en:

  • Eliminació de taques i lesions vasculars
  • Rejoveniment de la pell i arrugues
  • Tractament d'acne i d'estries
  • Cicatrius postquirúrgiques i d’acné

Efecte

La Plataforma M22 ™ combina 2 tecnologies, la Llum Polsada Intensa (IPL) d'última generació amb el Làser Resurfx Lumenis.

Què és el Làser Resurfx?

Resurfx és un sistema de làser fraccionat i no ablatiu:

  • No ablatiu: no lesiona la capa més superficial de la pell (epidermis).
  • Fraccionat: treballa amb columnes de calor, mitjançant l'energia lumínica o làser d'una longitud d'ona de 1565 nanòmetres.

El mòdul ResurFX té un escàner d'última generació Coolscan per evitar el sobreescalfament que junt amb un refredador de contacte continu augmenta la comoditat i protegeix l'epidermis.

L’únic fraccionat real no ablatiu, amb escáner CoolScan™

Com funciona i quines són les indicacions de ResurFx?

El ResurFx és un tipus de llum làser amb el qual podem realitzar el rejoveniment de la pell.

Està indicat sobretot pel tractament de l'arruga fina que podem trobar al llavi superior, en tota la zona peribucal o zona periocular.

També per a les marques d'acne, cicatrius post-quirúrgiques i les estries que apareixen en diferents parts del nostre cos, com abdomen, cuixes o pits.

Què és la Llum Polsada Intensa (IPL)?

La llum polsada intensa és una classe de llum policromàtica d'alta intensitat, no és pròpiament un làser, sinó una font de llum amb la qual es pot realitzar diversos tractaments depenent de l'amplitud de les diferents longituds d'ona.

Permet reparar teixits danyat per l'exposició solar, com taques pigmentades, i imperfeccions vasculars, com aranyes vasculars que milloren en poques sessions.

També les línies i arrugues es suavitzen, la mida del porus es redueix, i la pell apagada guanya una aparença més brillant i jove.

Com funciona IPL?

Lumenis® IPL amb la tecnologia de polsos òptims (OPT ™) permet personalitzar el tractament en funció del tipus de pell.

Els polsos de llum penetren en el teixit i generen calor, la qual cosa actua sobre la imperfecció de la pell de forma controlada. El procés natural de l'organisme després s'encarrega d'eliminar el teixit tractat, mentre que es produeix una estimulació de fibres de col·lagen i elastina, la qual cosa produeix una millora visible en el to i l'aparença general de la pell.

Diferents tipus de llum apunten al pigment sobre la superfície de la pell o vasos sanguinis per sota de la superfície.

Com es realitza IPL?

La sessió sol durar entre 15 i 30 minuts. Es pot sentir una sensació càlida mentre s'aplica la llum sobre la pell, però el tractament és suau i no s'han de sentir molèsties. Al finalitzar s’aplica una crema regeneradora.L'accessori de mà universal d'IPL està dissenyat amb sis ExpertFilters adaptats per a cada tractament i amb un sistema de reconeixement de filtre per ordinador per a més seguretat i facilitat d'ús.

S'apliquen polsos de llum intensa a través de la guia de llum amb refredament integrat per garantir la màxima comoditat.

L'accessori de mà universal d'IPL està dissenyat amb sis ExpertFilters adaptats per a cada tractament i amb un sistema de reconeixement de filtre per ordinador per a més seguretat i facilitat d'ús.

Indicacions

És un tractament que s’adapta a cada persona i tipus de pell, ideal per rejovenir la pell i reparar el teixit danyat, sense perjudicar la pell sana.

Entre les seves indicacions destaquen:

  • Eliminació de taques i lesions vasculars
  • Rejoveniment de la pell i arrugues
  • Tractament d’acne i d’estries
  • Cicatrius postquirúrgiques i d’acné

És especialment efectiu a la cara, coll, escot i també en el dors de les mans.

Es un procediment suau, que sol durar 20 minuts, i es podrà reincorporar a la vida quotidiana de forma immediata.

 

Tractaments disponibles amb M22TM IPL i Làser

ARANYES VASCULARS, ROSÀCEA, CAPIL·LARS TRENCATS

Les petites línies (capil·lars trencats) al nas i galtes apareixen freqüentment en persones de pell fina o com a resultat d’exposició mediambiental al sol i al vent. Els capil·lars trencats, juntament amb enrogiment crònic i rubor, també són característics de la rosàcia facial.

La IPL M22 aborda aquests problemes, eliminat els capil·lars trencats i la inflamació sense afectar el teixit sa o els vasos sanguinis normals a l’utilitzar polsos d’energia molt precisos.

REJOVENIMENT

El tractament amb IPL M22 ™ rejoveneix la pell, usant l’energia lumínica, per reparar el teixit danyat.

Les imperfeccions creades per l’exposició solar, taques pigmentades i vasos sanguinis trencats, milloren en poques sessions.

Les línies i arrugues es suavitzen, la mida del porus es redueix, i la pell apagada guanya una aparença més brillant i jove.

El tractament combinat de IPL amb ResurFX ™, exclusiu de M22 ™, és una solució completa de rejoveniment per a la pell, dissenyada per tractar fins i tot els primers signes de l’envelliment.

TAQUES I PIGUES

IPL M22 ™ utilitza l’energia lumínica dirigida selectivament per revertir danys i taques a la pell produïts per l’edat, factors genètics o mediambientals.

M22 ™ és extremadament eficaç eliminant lesions pigmentades hereditàries o solars. A diferència dels peelings, IPL es focalitza en àrees pigmentades, sense afectar la pell normal.

Després d’unes poques sessions, fins i tot les taques més resistents s’aclareixen i desapareixen.

ACNE, CICATRIUS DE ACNE i POST-QUIRÚRGIQUES

M22 ™ disposa d’un filtre especialment dissenyat per tractar l’acne inflamatori. És una solució perfecta per a pacients que no volen o no són compatibles amb medicaments orals o tòpics.

ResurFX ™, està especialment indicat per a cicatrius d’acne o cicatrius post quirúrgiques.

ESTRIES
El tractament amb M22 ™ millora l’aparença d’estries a les cuixes, glutis, abdomen i pit.

Gràcies a la seva tecnologia Photofractional ™, tant el to com la textura de la pell es poden tractar de forma simultània.

És un efectiu tractament que l’ajudarà a recuperar la suavitat a la pell.

Després de la primera sessió, començarà a notar una millora. En general, es necessiten entre 3 i 5 sessions, en intervals de 2 a 6 setmanes per obtenir resultats òptims.

MARQUES DE NAIXEMENT

M22 ™ representa una nova forma d’eliminar les marques de naixement, evitant les complicacions dels tractaments tradicionals, com la injecció d’esteroides, cirurgia o crioteràpia.

El tractament Làser i IPL és altament eficaç per tancar vasos sanguinis de diferents mides i profunditats a la pell. El tractament amb IPL M22 ™ pot també aplicar en nens.

Photofractional ™

Exclusiu de l'equip M22 ™, combina les tecnologies IPL (Intense Pulsed Light ™) i el Làser ResurFX ™, el tractament Photofractional ™ de Lumenis® és una solució completa pel rejoveniment de la pell.

Obté resultats sorprenents en una varietat de problemes relacionats amb l'envelliment de la pell com taques provocades per l'edat i el sol, arrugues fines, i en la textura i to irregular de la pell.


Com funciona la Tecnologia Photofractional?

Al combinar les tecnologies IPL i ResurFX ™, tant la pigmentació de pell com les línies fines i la textura de pell es poden tractar a el mateix temps.

Els polsos intensos de IPL Lumenis® elimina el pigment i els vasos sanguinis indesitjats de la pell, mentre que els microfeixos de làser fraccional ResurFX ™ estimula la producció de col·lagen nou i fibres d'elastina en les capes més profundes de la pell.

L'estimulació de la producció de col·lagen nou és la clau per a una pell d'aparença més radiant, ferma i jove.

Els microfeixos de làser escalfen les capes més profundes de la pell a l’estimular el col·lagen i les fibres d'elastina, i els polsos intensos de llum treballen sobre la pigmentació.

Com es realitza?

En la mateixa sessió es realitza el tractament amb IPL i amb làser Resurfix.

Després de l'aplicació d'una crema anestèsica, s'aplica un gel conductor fred i es realitza el tractament amb IPL.

Seguidament, s'asseca la pell i es procedeix el tractament amb làser Resurfix.

Després del tractament es pot aplicar una crema regeneradora i filtre solar.


L'avançat escàner subministra els feixos de làser d'una manera precisa amb refrigeració integrada per garantir una comoditat màxima.

Resultats

Quan veuré els resultats?

• El tractament Photofractional ™ tot just després de la primera sessió, començarà a notar una millora en el to i la pigmentació de la pell. En general, es necessiten al voltant de 3 sessions en intervals de 2 a 6 setmanes per tenir una millora visible en la textura i les línies fines de la pell.
No obstant això, continuarà veient millores fins a sis mesos després del tractament.

• Pel tractament d'irregularitats de la pell, com ara la pigmentació superficial, les taques de l'edat o del sol i lesions vasculars poden eliminar-se en 1 o 2 tractaments. Generalment, es necessiten entre 2 i 4 sessions amb 2 a 4 setmanes de separació entre una i l’altre per aconseguir resultats òptims per a la majoria dels problemes de la pell.

Què puc esperar després del tractament?

Immediatament després del tractament, pot experimentar una mica d'inflamació o envermelliment, segons les característiques de cada tractament.

La inflamació disminuirà unes poques hores després i l'enrogiment a l'endemà o durant els propers dies. Podrà reprendre les seves activitats diàries el mateix dia.

Es recomana no exposar-se a la llum solar de manera directa durant els dies següents al tractament i aplicar filtre solar. També recomanem un tractament domiciliari regenerador per ajudar a accelerar la recuperació posterior.