Factors de creixement

Factors de creixement

Els factors de creixement són un tractament basat en el potencial de regeneració de determinats elements de la sang del propi pacient per estimular les cèl•lules de la pell, amb l'objectiu de contrarestar i prevenir el procés d'envelliment.

Indicacions

Esta indicat per a dones i homes de qualsevol edat. S'utilitza principalment pel rejoveniment i reafirmació de la pell:


– Pell fatigada , seca , amb falta de tonicitat.
– Pigmentació irregular.
– Allisa a mig termini les arrugues i línies superficials.
– Els factors de creixement són un tractament obtingut del propi pacient, natural i segur.
– Potencia el resultat i permet la curació més ràpida després de tractaments estètics com peelings i líftings.

Com es realitza?

La sang del propi pacient és obtinguda per una simple extracció i centrifugada a fi d'obtenir els factors de creixement procedent de les plaquetes. Amb l'ajuda d'una agulla fina es reinjecten directament a la dermis.


• El procés sol durar uns 30 minuts.

Resultat

Els resultats obtinguts, visibles a mig termini, són satisfactoris. 

Cal tenir present que el tractament està dirigit a l’estimulació de les cèl•lules cutànies que indueixen la síntesi de col•lagen, elastina i àcid hialurònic, obtenint una major lluminositat i rejoveniment de la pell sense procediments quirúrgics a mitjà i llarg termini.


Sessions de manteniment:
S’aconsella realitzar una nova sessió cada 6 o 9 mesos, segons l’estat de la pell del pacient i l’estrès a què és sotmesa la pell.


Es pot utilitzar com a tractament únic, o bé combinat amb tècniques quirúrgiques, com la blefaroplàstia o el lífting facial, i no quirúrgiques, com farciments, mesoterapia, peelings cutanis o els tractaments d’arrugues d’expressió per potenciar-ne els resultats.


Per obtenir millors resultats és important que el tractament es dugui a terme de forma preventiva i es comenci a aplicar abans que els signes de l’envelliment siguin molt evidents. D’aquí la importància d’un diagnòstic precoç.