Arrugues d’expressió – Botox

Tractaments de les arrugues d’expressió (Botox)

Des de l’ aprovació del botox-vistabel® per la FDA dels EUA el 2002, s’ha convertit en el tractament més utilitzat per les arrugues d’expressió. L’aplicació de botox – vistabel® és un procediment simple, no quirúrgic, que s’utilitza per reduir les arrugues que es produeixen amb el moviment facial, com són les arrugues de l’entrecella, horitzontals del front, i les potes de gall.

Efecte

La injecció d’aquest producte produeix la relaxació dels músculs tractats, rejoveneix el nostre aspecte i suavitza amb naturalitat els trets d’expressió i les arrugues facials.


A més atenua els efectes del cansament de la nostra pell, mantenint-se en el temps i frenant el procés d’envelliment.

Indicacions

Múltiples motivacions porten tant a dones com a homes de qualsevol edat a millorar la seva imatge amb l’aplicació de botox- vistabel®. Entre aquestes destaquen:


– Arrugues frontals.
– Descens de les celles (‘cara trista’).
– Arrugues periorbitàries (‘potes de gall’).
– Arrugues de l’entrecella.
– Arrugues de l’arrel nasal.
– Arrugues del llavi.
– Arrugues provocades pel descens de la comissura labial.
– Bandes verticals del coll.

Com es realitza?

Amb l’ajuda d’una agulla fina s’injecta directament al múscul petites dosis de vistabel®, obtenint la relaxació d’aquest múscul, atenuant així les arrugues i línies d’expressió.

• El procediment sol durar 20 minuts, no és dolorós i es pot incorporar a la vida quotidiana de forma immediata.

• L’efecte de vistabel® comença a ser visible en tres o quatre dies des de la seva aplicació.

Durada del tractament:

Els resultats obtinguts es mantenen aproximadament de sis a vuit mesos. Finalitzat l’efecte, el tractament pot repetir-se novament.

No obstant, s’observa que la durada dels efectes cada vegada es més perllongada i la velocitat d’aparició de les noves arrugues és menor amb les següents aplicacions.

Així s’aconsegueix una prevenció de l’envelliment més efectiva, ja que les arrugues no arriben a manifestar-se.

Resultat

Aquest procedint proporciona una gran millora en disminuir de forma ràpida i segura un dels signes més comuns de l’envelliment , les arrugues de expressió. Las pacients queden molt satisfetes amb la imatge rejovenida del seu rostre.


El Botox es pot utilitzar com a tractament únic, o bé combinat amb tècniques quirúrgiques, com la blefaroplàstia o el lífting facial, o no quirúrgiques, com els farcits, la mesoteràpia o els peelings cutanis.


Per obtenir millors resultats és important que el tractament es dugui a terme de forma preventiva i es comenci a aplicar abans que els signes de l’envelliment siguin molt evidents. D’aquí la importància d’un diagnòstic precoç.